Tečaji na daljavo  


NOVI TERMINI!
S 1. marcem 2021 začenjamo z novimi termini online tečajev.
Organizirali bomo tečaje italijanščine in nemščine, za vse stopnje: začetno stopnjo, nadaljevalno stopnjo in konverzacijo.

PREDNOSTI ONLINE UČENJA
Vsi se verjetno zavedamo, da je prihodnost na spletu. Trenutne razmere so nas na hitro prisilile, da smo se bolj poglobili tudi v online poučevanje.
Tudi večina jezikovnih tečajev, ki so potekali v živo, se je prestavila na internet. Po začetnih strahovih in dvomih, smo prebili led in skupaj s tečajniki ugotovili, da online poučevanje nudi vrsto prednosti v primerjavi s tečaji v živo.
Kot prva je udobje, saj se povežete od koderkoli, potrebno je samo imeti dobro internetno povezavo. Povežemo se preko Skypa ali Zoom-a. Zagotovo je prednost online tečajev tudi ta, da ne izgubljate časa z vožnjo na tečaj in tako optimizirate svoj čas. Pri poučevanju preko interneta je na voljo ogromno vaj, gradiva in videov, ki so takoj dostopni. Tečaji lahko potekajo kadarkoli, saj ni težav z zasedenostjo učilnic ali sejnih sob na podjetjih.

Odlična rešitev za vse, ki ste veliko odsotni. Tako se lahko udeležite tečaja z dopusta, poslovne poti in tudi iz bolnice so se nam že javili najbolj zagrizeni tečajniki.

Vas zanima tečaj na daljavo? Pokličite na 040 172 918 ali pišite na info@minu-jeziki.si


Želim prejemati novice

Če želite biti na tekočem z aktualnimi dogajanji v Minu, jezikovno-ustvarjalnem studiu nam posredujte vaš e-mail naslov in prejemajte naše novice