Tečaji na daljavo  


NOVI TERMINI!
Začenjamo z novimi termini online tečajev in tečajev v živo ob zadostnem številu prijavljenih.
Organizirali bomo tečaje angleščine, nemščine in italijanščine, za vse stopnje: začetno stopnjo, nadaljevalno stopnjo in konverzacijo.

NOVO!
Prijava na BREZPLAČNO predstavitev online učenja

Vas zanima, kako izgleda učenje preko interneta? Prijavite se na brezplačno 30-minutno predstavitev za jezik po vaši želji!

PREDNOSTI ONLINE UČENJA
Vsi se verjetno zavedamo, da je prihodnost na spletu. Trenutne razmere so nas na hitro prisilile, da smo se bolj poglobili tudi v online poučevanje oz. učenje na daljavo.
Tudi večina jezikovnih tečajev, ki so potekali v živo, se je prestavila na internet. Po začetnih strahovih in dvomih, smo prebili led in skupaj s tečajniki ugotovili, da online poučevanje nudi vrsto prednosti v primerjavi s tečaji v živo.
Kot prva je udobje, saj se povežete od koderkoli, potrebno je samo imeti dobro internetno povezavo. Povežemo se preko Skypa ali Zoom-a. Zagotovo je prednost tečajev na daljavo tudi ta, da ne izgubljate časa z vožnjo na tečaj in tako optimizirate svoj čas. Pri poučevanju preko interneta je na voljo ogromno vaj, gradiva in videov, ki so takoj dostopni. Tečaji lahko potekajo kadarkoli, saj ni težav z zasedenostjo učilnic ali sejnih sob na podjetjih.

Odlična rešitev za trenutne razmere in za vse, ki ste veliko odsotni . Tako se lahko udeležite tečaja z dopusta, poslovne poti in tudi iz bolnice so se nam že javili najbolj zagrizeni tečajniki.

Vas zanima tečaj na daljavo? Pokličite na 040 172 918 ali pišite na info@minu-jeziki.si

Kaj potrebujem za ONLINE tečaj?


Na tečaj se prijavite lahko od koderkoli, tj. od doma, pisarne, počitniške hišice, dopusta itd. Vendar med tečajem poskrbite za mir in tišino, da se boste lahko povsem posvetili tečaju in ne boste motili drugih udeležencev tečaja. Od opreme pa potrebujete le dobro internetno povezavo in računalnik, ki ima mikrofon in kamero. Za vse ostalo poskrbimo mi. 

Želim prejemati novice

Če želite biti na tekočem z aktualnimi dogajanji v Minu, jezikovno-ustvarjalnem studiu nam posredujte vaš e-mail naslov in prejemajte naše novice